2015.03.21 Tank S Rally, Emmeloord

Wat voor de Stichting Autosport Noordoost Polder ooit begon als rallysprint maakte door de jaren heen de ontwikkeling door van sprint naar rally en van nationaal naar internationaal evenement. De polderklassieker speelt zich af in en rond het in de Noordoostpolder gelegen Emmeloord waarbij in de loop der jaren veel uitstapjes gemaakt zijn naar onder andere Overijssel en Drenthe en zo nu en dan Friesland.

In de loop der jaren is een uitstekend contact opgebouwd met de diverse gemeenten in het wedstrijdgebied. Al jaren speelt de rally zich dan ook af binnen het grondgebied van onder andere Emmeloord en Kampen.

Ook in 2015 is de Tank S Rally de seizoensopener van de Nederlandse rallykampioenschappen dus hopen we ook in deze editie deelnemers van een gelijk kaliber als voormalige winnaars Dennis Kuipers, Mark van Eldik, Jasper van den Heuvel, Peter Bijvelds, John Bosch, Chiel Bos en Erwin Doctor aan zal trekken. Voor de TankS Short Rally hopen we hetzelfde en denken dan aan voormalige winnaars als Herman Kobus, Mats van de Brand en Marcel Piepers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.