2019.06.10 Oostwold Airshow

Time flies at Dutch Duxford

Met ruim 25.000 bezoekers is de Oostwold Airshow uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart. Naast heel veel historische vliegtuigen kan je ook antieke trekkers, voertuigen en een compleet militair kamp uit de Tweede Wereldoorlog bewonderen.

Twee dagen lang kan je genieten van een, voor het Europese vasteland, unieke verzameling ‘warbirds’. Het betreft hier militaire vliegtuigen uit de tweede Wereldoorlog die, in hun meest originele staat, verschillende demonstraties verzorgen.

Onder het motto ‘Time Flies’ kan je op 9 en 10 juni 2019 genieten van duizelingwekkende stunts, schitterende formaties, bijzondere voorbeelden van vliegend Nederlands erfgoed en opvallende hedendaagse aerobatics vliegtuigen.

Het vliegprogramma, de static display en alle randactiviteiten, waaronder de airmarket en de medewerking van ruim zeventig re-enactors, vormen een perfecte combinatie voor jong en oud. De 10e editie van de Oostwold Airshow belooft weer een bijzonder evenement op – letterlijk en figuurlijk – hoog niveau te worden.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.